vp:Workshops

From LinuxTag Public Wiki

Revision as of 18:14, 1 May 2012 by Magnus (Talk | contribs)
Jump to: navigation, search

The event type workshops is an easy and hands-on way to discuss hot topics, hold meetings, or teach an introductionary class to LinuxTag visitors. All projects and speakers are invited to propose and hold workshops.

Contents

Time and location

Workshops take place in the sub rooms in Hall New York 2, 7.1.a, from Wednesday, May 23 to Friday, May, 25. On saturday another event (the Root-Camp) has booked this space. Typically a workshop takes one hour and may take longer with a good reason. Workshops are mainly self serviced, so please be kind to your fellow workshoppers. Wiki rules and netiquette apply.

Signing up

It is necessary to follow this simple sign-up-process:

  1. Log into the vCC and get an account, if you don't have one.
  2. Enter a new abstract (disregard all infomration about deadlines etc.).
  3. Choose "Workshop" as category.
  4. Remember your Workshop ID. It looks like #18987.
  5. Select a free slot in the table below and enter this ID. Please leave the noted Event ID intact.

Managing Contact, confirmation

Once every n days, our workshop contact, N. N. (mailto:vp@linuxtag.org) checks this tabel and enters the workshop applications into the vCC. Once in there, it will be distributed to all our channels like the web, printed program flyers for next day etc.

Equipment

There is power, tables, a bunch of chairs, and network available. Please bring everything else you need by yourself.

Additionally there are projectors with standard VGA connectors in rooms New York 2.1 and 2.2, but not in 2.3.

Application Timetable

Please enter vCC Workshop IDs into the table cells and leave the existing Event IDs intact.

Wednesday, May 23, 2012

Zeit New York 2.1 New York 2.2 New York 2.3
10:00 #601 #621 #641
11:00 #603 #623 #643
12:00 #605 #625 #645
13:00 #607 #627 #647
14:00 #18208 #609 1h, LXC-MySQL/Yanar #629 #xxxxx #649 3h, DAV-IT
15:00 #611 #631 -- cont --
16:00 #613 #633 -- cont --
17:00 #615 #635 #655

Thursday, May 24, 2012

Zeit New York 2.1 New York 2.2 New York 2.3
10:00 #701 #xxxxx #721 6h, OSBA Meeting #18163 #741 2h, TYPO3 Exam
11:00 #18100 #703 1h, R&R/D'haese -- cont -- -- cont --
12:00 #705 -- cont -- #745
13:00 #707 -- cont -- #747
14:00 #18062 #709 1h, Fehler finden/Angenand -- cont -- #749
15:00 #711 -- cont -- #751
16:00 #18015 #713 1h, TeX/Schröder #733 #753
17:00 #715 #735 #755

Friday, May 25, 2012

Zeit New York 2.1 New York 2.2 New York 2.3
10:00 #801 #821 #841
11:00 #803 #823 #843
12:00 #805 #825 #845
13:00 #807 #827 #847
14:00 #18008 #809 1h Kommunikation/Rose #829 #849
15:00 #811 #xxxxx #831 3h, OSBA Digitale Schule #18266 #851 2h, Keysigning Party
16:00 Preparation Rootcamp Preparation Rootcamp -- cont --
17:00 Preparation Rootcamp Preparation Rootcamp Preparation Rootcamp